top of page

City game (AR): No Time to die

City escape game, outdoor escape room

Op zoek naar een speelse variant op een gewone escape room?

Ontdek dan onze AR city game 'No time to die'.

Dit interactieve stadsspel is een kruising tussen een escape room en een speurtocht door de stad Dendermonde.

Gewapend met een iPad en een koffer vol gadgets gaan jullie op pad om de missie te voltooien. Onderweg trakteren we jullie op een lekker ijsje bij Barbol!

Waarom een AR city game ?

Deze city game is meer dan zomaar een stadswandeling: je lost puzzels op, trekt (grappige) foto's en plaatst zowaar AR-objecten in de echte wereld! AR ken je misschien van het immens populaire spelletje Pokémon GO, dat je op je smartphone kan spelen. Dit spel bracht de virtuele beestjes tot leven en zo ook de techniek van augmented reality.

 

Met deze techniek voeg je een extra laagje aan de echte wereld toe. Bij Pokémon GO zijn dat virtuele beestjes, in onze city game zijn dat virtuele kluizen of levensechte hologrammen! Zo krijg je een heel bijzonder spelconcept, waarbij je op een totaal nieuwe manier op verkenning gaat in je stad.

Praktisch

Wat moet je verder nog weten?

Je kan onze city game spelen met 3 tot 18 spelers (maximum 6 spelers per team) van minstens 15 jaar oud en minimum 4 spelers/team bij opsplitsing van een grote groep. In gezinsverband is het geen probleem dat er spelers onder de 15 jaar zijn. Voorzie ongeveer 2,5 uur om het spel af te ronden. Dat kan op alle dagen van de week.

Wil je de city game boeken op een weekdag? Bel ons dan op 0494 / 29 29 97 of mail naar info@hintlabyrinth.be.

Reserveren in het weekend kan via onze online agenda!

Nieuw: Een junior versie van onze citygame! Deze is beschikbaar van 12-14 jaar. Een volwassen begeleider is verplicht. In deze citygame zijn de opdrachten op maat gemaakt van de tieners! Bij het online boeken kan je de juiste versie kiezen.

Op dit moment werken we aan een uitbreiding van de capaciteit van 18 naar 50 personen. Heb je interesse om binnenkort met een grote groep te komen? Contacteer ons dan voor meer info!

City escape game, stadsspel

De hele westerse wereld is in shock, want de Russische dubbelspion Skripal is vergiftigd op Engelse bodem. Deze spion wilde de meest duistere geheimen wereldkundig maken! Maar welke geheimen dan? Dat komen jij en je team te weten: werk goed samen, gebruik de koffer vol gadgets, zoek de codes die Skripal heeft achtergelaten en los het mysterie op! Maar let op: vertrouw niemand …

Het verhaal van deze citygame

casa de papel escape game

COMING SOON..... Casa de papel!

Op dit moment werken we volop aan onze tweede citygame genaamd Casa De Papel. We verwachten het spel te lanceren in juni. Fan van de serie? Dan is deze citygame vast iets voor jou! Al moet je de serie zeker niet gezien hebben om het spel te kunnen spelen!

Sint-Gillislaan 6 , 9200 Dendermonde  Tel: 0494 29 29 97  Mail: info@hintlabyrinth.be

Ondernemingsnummer 0642 671 025      IBAN BE68068903575134         Alle rechten voorbehouden

bottom of page