AR CITY ESCAPE GAME

Op zoek naar een speelse variant op een gewone escape room?

Ontdek dan onze AR city game "From Russia with love". Dit interactieve stadsspel is een kruising tussen een escape room en een speurtocht doorheen de stad Dendermonde. Gewapend met een ipad en een koffer vol gadgets gaan jullie op pad om de missie te voltooien.

 

Deze citygame is meer dan zomaar een stadswandeling. De game bevat een heleboel gevarieerde opdrachten. Los puzzels op, trek foto's, en plaats zowaar AR objecten in de echte wereld. 

 

Of het nu met vrienden of collega's is, de citygame is altijd een goede keuze!

Wat is AR of augmented reality?

20180823-DSC_0143.jpeg

Jullie kennen het misschien van het immens populaire spelletje voor op de smartphone, Pokemon GO.

Het bracht de virtuele beestjes tot leven en blies daarmee ook de AR wereld leven in. Wij gebruiken deze techniek niet om de beestjes te vangen, maar om op zoek te gaan naar geheime virtuele kluizen, of om informatie te ontvangen van levensechte hologrammen!

From Russia with love

De hele westerse wereld is in shock! De Russische dubbelspion Skripal is vergiftigd, op Engelse bodem. Een spion die de meest duistere geheimen wereldkundig wilde maken!  Alles hangt af van jouw team, werk goed samen, gebruik een koffer vol toffe gadgets, zoek de geheime codes die Skripal heeft achtergelaten en los het geheim op! Maar let op! Niemand is te vertrouwen….

From-Russia-With-Love-spy.webp

   

  • 3 tot 18 spelers (max 6 spelers per team)

  • Minimumleeftijd: 15 jaar (jonger kan indien begeleid)

  • Duurtijd +-2.5u

  • Alle dagen beschikbaar

  • Reserveren op weekdagen is mogelijk via 0494/ 29 29 97 of via info@hintlabyrinth.be 

  • Reserveren in het weekend kan via onderstaande knop!