Augmented reality city game

Op zoek naar iets nieuws? Een teambuilding vol spanning en avontuur?

Speel dan onze nieuwe AR city game "From Russia with love". Deze city game is een kruising tussen een escape room en een speurtocht doorheen de stad Dendermonde. Gewapend met een ipad en een koffer vol gadgets gaan jullie op pad om de missie te voltooien.

Speel de city game met je vrienden of collega’s, het is het perfecte uitje! Door samen te werken tijdens de opdrachten werk je aan teambuilding en je communicatieve vaardigheden. Ook zul je je creativiteit moeten gebruiken, het is natuurlijk niet te makkelijk. Dus ben je nog op zoek naar het ultieme bedrijfsuitje of teamuitje? Wil je eens iets leuks doen met vrienden of lijkt dit je perfect voor de volgende familiedag? Kijk dan niet verder en reserveer jouw AR city game!

Wat is AR of augmented reality?

Jullie kennen het misschien van het immens populaire spelletje voor op de smartphone, Pokemon GO. Het bracht de virtuele beestjes tot leven en blies daarmee ook de AR wereld leven in. Wij gebruiken deze toffe techniek niet om de beestjes te vangen, maar om op zoek te gaan naar geheime virtuele kluizen, of om informatie te ontvangen van levensechte hologrammen!

From Russia with love

De hele westerse wereld is in shock! De Russische dubbelspion Skripal is vergiftigd, op Engelse bodem. Een spion die de meest duistere geheimen wereldkundig wilde maken!  Alles hangt af van jouw team, werk goed samen, gebruik een koffer vol toffe gadgets, zoek de geheime codes die Skripal heeft achtergelaten en los het geheim op! Maar let op! Niemand is te vertrouwen….

From-Russia-With-Love-spy.webp

   Praktisch:

  • 4 tot 18 spelers (max 6 spelers per team)

  • Minimumleeftijd: 16 jaar (jonger kan indien onder begeleiding van volwassenen)

  • Minimum 1 smartphone met internetverbinding per team

  • 2 versies: 2 uur en 3 uur

  • Versie van 3 uur inclusief een verrassing bij een lokale handelaar

  • Alle dagen beschikbaar

  • Reserveren kan via 0494 29 29 97 of info@hintlabyrinth.be 

  • Wegens de verstrengde corona maatregelen mogelijk vanaf 1 mei.

Al onze activiteiten zijn operationeel!