top of page

City game (AR): From Russia with Love

20180823-DSC_0143.jpeg

 

Op zoek naar een speelse variant op een gewone escape room?

Ontdek dan onze AR city game From Russia with Love.

Dit interactieve stadsspel is een kruising tussen een escape room en een speurtocht door de stad Dendermonde.

Gewapend met een iPad en een koffer vol gadgets gaan jullie op pad om de missie te voltooien.

Waarom een city game in AR?

Deze city game is meer dan zomaar een stadswandeling: je lost puzzels op, trekt (grappige foto's en plaatst zowaar AR-objecten in de echte wereld! AR ken je misschien van het immens populaire spelletje Pokémon GO, dat je op je smartphone kan spelen. Dit spel bracht de virtuele beestjes tot leven en zo ook de techniek van augmented reality.

 

Met deze techniek voeg je een extra laagje aan de echte wereld toe. Bij Pokémon GO zijn dat virtuele beestjes, in onze city game zijn dat virtuele kluizen of levensechte hologrammen! Zo krijg je een heel bijzonder spelconcept, waarbij je op een totaal nieuwe manier op verkenning gaat in je stad.

Wat moet je verder nog weten?

Je kan onze city game spelen met 3 tot 18 spelers (maximum 6 spelers per team) van minstens 15 jaar oud en minimum 4 spelers/team bij opsplitsing van een grote groep

Jonger is mogelijk, mits er begeleiding is. Voorzie ongeveer 2,5 uur om het spel af te ronden. Dat kan op alle dagen van de week.

Wil je de city game boeken op een weekdag? Bel ons dan op 0494 / 29 29 97 of mail naar info@hintlabyrinth.be.

Reserveren in het weekend kan via onze online agenda!

Nieuw vanaf 01/7 : Een junior versie van onze citygame! Deze is beschikbaar van 12-14 jaar. Een volwassen begeleider is verplicht. In deze citygame zijn de opdrachten op maat gemaakt van de tieners! Bij het online boeken kan je de juiste versie kiezen.

Het verhaal van deze citygame

De hele westerse wereld is in shock, want de Russische dubbelspion Skripal is vergiftigd op Engelse bodem. Deze spion wilde de meest duistere geheimen wereldkundig maken! Maar welke geheimen dan? Dat komen jij en je team te weten: werk goed samen, gebruik de koffer vol gadgets, zoek de codes die Skripal heeft achtergelaten en los het mysterie op! Maar let op: vertrouw niemand …

From-Russia-With-Love-spy.webp
bottom of page