top of page
Barproef.jpg

Escape thursdays @ Barproef

Niets leuker dan een spannende activiteit te combineren met een lekker etentje.  Daarom hebben Barproef en Hintlabyrinth de handen in elkaar geslagen om jullie een onvergetelijke avond te bezorgen. Onze mobiele escape games worden op donderdagavond bij Barproef gestald waardoor jullie deze fantastische game en een heerlijk diner op één en dezelfde locatie kunnen ervaren.

Hoe boeken we dit en wat kost het?

Maak een reservatie voor deze formule via de boek nu button. Wij plannen dan  automatisch het etentje voor jullie in. We vragen onze gasten om een kwartiertje op voorhand aanwezig te zijn.

Prijzen escape game

  • 4 tot 5 personen                 20€ pp

  • 6 tot 10 personen               18€ pp

  • 11 tot 12 personen             17€ pp​​

Prijzen menu

  • 39€ pp

Wat moet je verder nog weten?

Menu

Duo van kroketten

-

Chateaubriand met frietjes,

champignon/pepersaus, slaatje
OF

vispannetje met puree

-
Koffie of thee 

*Een vegetarisch alternatief is mogelijk

Deze combinatie is enkel beschikbaar op donderdagavond. Starten kan om 17u30 of 19u. Eerst speel je de escape game en vervolgens ga je aan tafel.  Een mobiele escape game speel je minimaal met 4 en maximaal met 7 personen. Je splitst dus pas op in 2 teams vanaf 8 personen. 

Het restaurant weet graag de keuzes van het eten op voorhand. Dit zorgt voor een heel vlotte service ter plaatse. Mail de keuzes van de gerechten door naar info@hintlabyrinth.be of als reply op je bevestigingsmail.

 

Restaurant Barproef adres: Vlasmarkt 45, 9200 Dendermonde

Kies uit 2 geweldige thema's

Mobiele escape room, mobile escape game

Fan van Harry Potter? Dan is Magic School vast iets voor jou! Deze cube biedt een fantastische ecape ervaring en zal je 60 minuten tot het uiterste dwingen alvorens toegelaten te worden tot de school van hekserij en magie.

Beschik je over stalen zenuwen om de bom te ontmantelen? Deze bom zit boordevol technologie die een escape ervaring biedt om u tegen te zeggen. Geloof ons, je zal er honger van krijgen. Komt dat even goed uit, want straks kan je de voeten onder tafel schuiven!

mobiele escape room, portable escape game
  • Instagram
  • TikTok
  • Facebook Social Icon

Sint-Gillislaan 6 , 9200 Dendermonde  Tel: 0494 29 29 97  Mail: info@hintlabyrinth.be

Ondernemingsnummer 0642 671 025      IBAN BE68068903575134         Alle rechten voorbehouden

bottom of page