top of page

Mobiele escape room @Barproef

Escape game restaurant

Niets leuker dan een spannende activiteit te combineren met een lekker etentje!  Daarom hebben Barproef en Hintlabyrinth de handen in elkaar geslagen om jullie een onvergetelijke avond te bezorgen. Onze mobiele escape games worden op donderdagavond bij Barproef gestald waardoor jullie deze fantastische game en een heerlijk diner op één en dezelfde locatie kunnen ervaren.

Hoe boeken we dit?

Via onderstaande knop kan je een reservatie maken voor deze formule. Kies je datum van voorkeur en selecteer het aantal personen.  Wij maken automatisch een reservatie voor jullie bij het restaurant. Mocht er onverwacht geen beschikbaarheid zijn dan contacteren we jullie meteen. 

Nadien onvang je een email met de praktische zaken omtrent jullie bezoek. Mocht er iets tussenkomen gelieve ons dan zo snel mogelijk te verwittigen via mail of telefoon.

Praktisch

Deze combinatie is enkel beschikbaar op donderdagavond. Starten kan om 17u30 of 19u. Eerst speel je de escape game en vervolgens ga je aan tafel.  Een mobiele escape game speel je minimaal met 4 en maximaal met 7 personen. Je splitst dus pas op in 2 teams vanaf 8 personen. 

Het restaurant weet graag de keuzes van het eten op voorhand. Dit zorgt voor een heel vlotte service ter plaatse. Mail de keuzes van de gerechten door naar info@hintlabyrinth.be of als reply op je bevestigingsmail.

 

Restaurant Barproef adres: Vlasmarkt 45, 9200 Dendermonde

Prijzen escape game

  • 4 tot 5 personen                 20€ pp

  • 6 tot 10 personen               18€ pp

  • 11 tot 12 personen             17€ pp​​

Prijzen menu

  • 39€ pp

Menu

Duo van kroketten

-

Chateaubriand met frietjes,

champignon/pepersaus, slaatje
OF

vispannetje met puree
-
Koffie of thee 

*Een vegetarisch alternatief is mogelijk

Sint-Gillislaan 6 , 9200 Dendermonde  Tel: 0494 29 29 97  Mail: info@hintlabyrinth.be

Ondernemingsnummer 0642 671 025      IBAN BE68068903575134         Alle rechten voorbehouden

bottom of page