top of page

Escape room: Game of Stones

game of Stones, Game of thrones, winter is coming

Hou je van een stevige uitdaging?

Dan is deze escape room echt iets voor jou.

De combinatie van geweldige puzzels met een fantastisch decor maken van deze kamer een echte lekkernij voor escape fans!

Geen nood, je hoeft de serie Game of Thrones niet gezien te hebben om je van je beste kant te kunnen tonen in dit spel.

 

De 4 koninkrijken zijn in gevaar: de lange, donkere winter is in aantocht. Deze duistere periode kan enkel overwonnen worden door de koninkrijken te verenigen. Dat doe je door de symbolen van de koninkrijken te verzamelen. Gelukkig zijn de goden jullie goed gezind. Ze hebben jullie dan ook naar het heiligdom gebracht waar alle symbolen te vinden zijn. Zoek en vind deze symbolen, breng ze samen en laat het heiligdom zijn geheim prijsgeven!

Wat je moet weten voor je begint

Game of Stones is één van onze moeilijkere escape rooms: je hebt 50% kans om te ontsnappen uit deze kamer. Het snelste team deed dat in 34 minuten 33 seconden. Een knappe prestatie, maar misschien kunnen jij en je medespelers wel beter? Het is in ieder geval zeker het proberen waard, want zo kan je maar liefst 50% korting krijgen op de toegangsprijs van deze kamer! Deze kamer is bovendien geschikt voor spelers vanaf 15 jaar.

De cijfers van deze escape room

Spelcomfort aantal spelers*
         
  3  4  5  6

*Bij samenstellingen in het oranje kan de escape room iets moeilijker of drukker zijn.

 

PROMO!

Is een uurtje ontsnappen niet voldoende? Dan hebben we een superleuke extra in petto voor jouw team! Speel na je escape room nog 1 van onze mobiele escape games. Door deze 2 games te combineren speel je de mobiele escape game aan een heel scherp tarief. De mobiele game kan je niet online reserveren. Bel of mail ons voor de mogelijkheden!

Promo geldig tot 31/03/2023

IMG_3754.jpg
bottom of page