Next generation escaping!

Volledig nieuwe escape ervaring met indrukwekkende decoraties, special effects en 19 elektronische, mechanische en geavanceerde puzzels. ​

Game of Stones

Hou je van een stevige uitdaging? Dan is deze room echt iets voor jou. De combinatie van geweldige puzzels met een fantastisch decor maken van deze kamer een echte lekkernij voor escape fans!

Geen nood, je hoeft de serie niet gezien te hebben om deze kamer te kunnen spelen.

Legende: 

 

De 4 koninkrijken zijn in gevaar. De lange, donkere winter is in aantocht en hij zal jaren, zoniet decennia lang aanslepen. En wanneer de zon ondergaat, zal de dood opstaan!

 

Volgens een oude voorspelling kan deze donkere winter enkel overwonnen worden door alle krachten te verenigen. Maar er is geen vrede in het koninkrijk. Vetes en oorlogen putten de landen uit. Nog volgens deze voorspelling, kan enkel de echte koning de 4 koninkrijken weer samenbrengen. Dit kan door de symbolen van deze koninkrijken te verzamelen. Niemand weet waar ze zijn, ze zijn lang geleden verloren gegaan.

 

Maar de goden zijn jullie goed gezind. Ze hebben jullie naar het heiligdom gebracht waar de symbolen te vinden zijn. Volgens de legende kan een mens maar 60 minuten verblijven in het heiligdom, anders slaat de gekheid toe! Vind de symbolen, verenig de koninkrijken en red de mensheid!

 

  • Vanaf 16 jaar

  • Ontsnappingspercentage: 50%

  • 3 tot 6 personen 

  • Airco gekoeld

  • Beste tijd: 34m33s*
    *Het team dat deze tijd verbetert, krijgt 50% korting op zijn spel 

     Spelcomfort
    aantal spelers*
      
2  4  5  6

* Rood is niet mogelijk. Oranje kan en mag zeker maar het kan bv iets moeilijker zijn in deze samenstelling.