Teambuilding & groepen

Vandaag beschikken wij over een capaciteit van 35 personen per uur. Dat maakt van Hintlabyrinth de plaats bij uitstek om grotere groepen te accommoderen. Wens je te vergaderen, te eten, ... Alles is mogelijk. Wij stellen  graag een pakket samen op maat van al jullie wensen. Vergaderen kan bij 2 van onze partners, namelijk 'Pand 99' en 'Au bureau Dendermonde'.  Heerlijk tafelen kan bij 'Het Huis van Cleophas'. Samen met onze partners garanderen we jullie een geslaagde dag!

Wil je voor of na je spel nog even werken of vergaderen? Dan kan je bij 1 van onze partners "Au Bureau" terecht. Au Bureau is een coworkingspace  met ook meeting rooms met een capaciteit van 20-30 personen op wandelafstand van het centrum van Dendermonde.

DSC00765.png

Ook Pand99 is een oplossing voor jouw meeting vereisten. Combineer gerust met een ontbijt om de dag goed te starten! Zeer gunstig gelegen om te combineren met de escape room!

Facturatiegegevens

Bezorg ons als bedrijf jouw facturatiegegevens via onderstaand formulier. Wij zorgen er dan op onze beurt voor dat jullie factuur na het spel wordt opgestuurd. 

Bedankt!