top of page

Escape room: Legende van het Ros Beiaard

Ros beiaard, Dendermonde, escape room

Met een molensteen om de nek het water ingegooid worden? Het Ros Beiaard weet er alles van. 

Maar jij krijgt met je team een nieuwe kans om hem van de verdrinking te redden.

Speur in deze escape room doorheen de geschiedenis, laat je helpen door de vier heemskinderen en wees op tijd om de trots van Dendermonde van de verdrinkingsdood te redden!

Je hoeft absoluut geen kennis te hebben van de legende van het Ros Beiaard om deze escape room te kunnen spelen. Laat je dus verrassen en maak kennis met de grootste legende die Dendermonde ooit gekend heeft. Deze kamer is een perfect 'instapmodel' voor mensen met weinig of geen ervaring in escape rooms. Heb je dat wel al? Ook dan kom je hier met een heel goed gevoel buiten!

Geen voorkennis nodig

Dat deze escape room een aanrader is voor wie z'n eerste stappen zet in de wereld van escape games, bewijzen ook de cijfers: 70% van iedereen zich aan deze kamer waagt, ontsnapt met glans. Ook heeft deze kamer de beste recordtijd van al onze escape rooms: de snelste spelers ontsnapten in 26 minuten en 31 seconden. Kan jouw team beter? We dagen jullie graag uit: als je sneller kan ontsnappen, krijg je 50% korting op de toegangsprijs.

En psst ... deze kamer werd in 2021 stevig onder handen genomen, voor nog meer spelplezier!

De cijfers van deze escape room

Spelcomfort aantal spelers*
         
2  3  4  5  6

*Bij samenstellingen in het oranje kan de escape room iets moeilijker of drukker zijn.

PROMO!

Is een uurtje ontsnappen niet voldoende? Dan hebben we een superleuke extra in petto voor jouw team! Speel na je escape room nog 1 van onze mobiele escape games. Door deze 2 games te combineren speel je de mobiele escape game aan een heel scherp tarief. De mobiele game kan je niet online reserveren. Bel of mail ons voor de mogelijkheden!

Promo geldig tot 31/03/2023

IMG_3754.jpg
f32691a4-016d-11ea-87b7-619c9402b005.jpg
bottom of page