top of page
_edited.jpg

Escape room: Legende van Ros Beiaard

Airco aanwezig!

Ros Beiaard escape room, escape room legende

Met een molensteen om de nek het water ingegooid worden? Het Ros Beiaard weet er alles van. Maar jij krijgt met je team een nieuwe kans om hem van de verdrinking te redden in deze gezinsvriendelijke escape room.

Speur in deze escape room doorheen de geschiedenis, laat je helpen door de vier heemskinderen en wees op tijd om de trots van Dendermonde van de verdrinkingsdood te redden! 

Geen voorkennis nodig

Je hoeft absoluut geen kennis te hebben van de legende van het Ros Beiaard om deze escape room te kunnen spelen. Laat je dus verrassen en maak kennis met de grootste legende die Dendermonde ooit gekend heeft. Deze kamer is een perfect 'instapmodel' voor mensen met weinig of geen ervaring in escape rooms. Heb je dat wel al? Geen nood, dit is een heel leuke kamer en je komt hier hoe dan ook met een goed gevoel buiten!

Spelcomfort aantal spelers

           2  3  4  5  6

De cijfers van deze escape room

Dat deze escape room een aanrader is voor wie z'n eerste stappen zet in de wereld van escape games, bewijzen ook de cijfers: 70% van iedereen zich aan deze kamer waagt, ontsnapt met glans. Ook heeft deze kamer de beste recordtijd van al onze escape rooms: de snelste spelers ontsnapten in 26 minuten en 31 seconden. Kan jouw team beter? We dagen jullie graag uit: als je sneller kan ontsnappen dan speel je 100% gratis! Opgelet, we merken perfect als je een kamer al eens gespeeld hebt, in dat geval telt de promotie niet ;-).

En psst ... deze kamer werd in 2023 nog eens stevig onder handen genomen, voor nog meer spelplezier!

Ros Beiaard escape room, escape room voor gezin

TIP: speel 2 escape rooms na elkaar en krijg 20% korting op je tweede spel!

Sint-Gillislaan 6 , 9200 Dendermonde  Tel: 0494 29 29 97  Mail: info@hintlabyrinth.be

Ondernemingsnummer 0642 671 025      IBAN BE68068903575134         Alle rechten voorbehouden

bottom of page