top of page

Escape room voor kinderen: 10 tot 12 jaar

Koptekst 2

Detective escape room

Wil je een escape room doen met kinderen, bijvoorbeeld voor een kinderfeestje? Of gewoon met je gezin? Dan is de superjuniorversie van onze escape games vast iets voor jou. Deze escape rooms zijn speciaal ontwikkeld voor kinderen van 10 tot 12 jaar.

Onze superjunior versies zijn haalbaar voor de kids, maar wel nog voldoende uitdagend voor volwassenen!

Escape room voor tieners

Als het team volledig uit stoere tieners bestaat dan is een volwassen begeleider verplicht tenzij alle spelers 12 zijn of bijna worden. Een begeleider kan gratis mee in de kamer. Je kan er ook voor kiezen om een live acteur in te huren. Lees er alles over hieronder!

Escape room in gezinsverband

Onze superjunior versies zijn ook uiterst geschikt voor gezinnen met tieners tussen 10 en 12 jaar. De aangepaste moeilijkheidsgraad zorgt ervoor dat iedereen actief kan meepuzzelen Als ouder sta je hier zeker niet gewoon toe te kijken! Eerder op zoek naar kamers voor 13-16 jarigen? Klik dan hier.

Hoeveel kinderen kunnen mee?

Kids room met live acteur 

Veel intenser dan dit zal het niet worden! Kies voor een professionele live acteur die samen met de kids op avontuur gaat.

Niet alleen neemt deze de taak van begeleider op zich maar tegelijk zal deze verkleed een geweldige rol opvoeren.

De voordelen van een live acteur zijn duidelijk. Als ouder hoef je je niet te bekommeren om de begeleiding, de kids worden op en top bijgestaan bij het puzzelen en ze zullen er nog lang over napraten.

Deze optie is niet standaard inbegrepen.  Je kan deze apart bijboeken en is steeds volgens beschikbaarheid van voldoende acteurs.  Deze optie kost 25€ per kamer en vraag je telefonisch of via mail aan. Plan je een kids party met formule dan kost een live acteur slechts 20€ per kamer.

Beide kids rooms kunnen met een acteur gespeeld worden.

Onze jongste speurneuzen genieten altijd van een korting. Op onze prijzenpagina kan je alle prijzen terugvinden

kids escape room, escape game

Kies uit 2 escape rooms voor kinderen

Escape rooms mogelijk in superjunior versie (10-12j)

Sint-Gillislaan 6 , 9200 Dendermonde  Tel: 0494 29 29 97  Mail: info@hintlabyrinth.be

Ondernemingsnummer 0642 671 025      IBAN BE68068903575134         Alle rechten voorbehouden

bottom of page