Teambuilding en groepen

Teambuilding en groepen

  • Wij werken samen met het Huis Van Cleophas. Hierdoor is een combinatie van spelen en eten het ideale bedrijfsuitje. Verdere informatie kan u terugvinden in de rubriek play en dine
  • Zijn jullie een bedrijf of een groep tot 60 personen? Dan speelt iedereen op een tijdspanne van een tweetal uur. Voor de wachtenden kunnen wij eventueel lichte catering voorzien. Ook hebben wij 2 vergaderruimtes ter beschikking. Bedrijven en grote groepen kunnen hier gratis gebruik van maken indien zij in dubbele shiften spelen. Deze ruimte moet tijdig aangevraagd worden om de beschikbaarheid te garanderen.
  • Zijn jullie een grote groep en ben je niet overtuigd dat iedereen een escape room leuk zal vinden? Dan kunnen wij via onze partner extra activiteiten aanbieden terwijl een ander deel de escape room speelt. Hierdoor kan een groep makkelijk uit 50 personen bestaan.  
  • Nieuw! Koppel het nuttige aan het aangename. Maak gebruik van onze vergaderzaal tot 15 personen. Ontbijt, lunch, diner... En speel vervolgens onze escape room.  Wij verzorgen uw event tot in de puntjes. Vraag gerust een vrijblijvende offerte!

Heeft u interesse in zo een pakket of een andere combinatie? Aarzel dan niet om ons te contacteren. Wij zullen alles in het werk stellen om uw wensen in te willigen.

 

Een greep uit de bedrijven die reeds hun teambuilding bij ons organiseerden: 

         

             

           


        

 

 

 

         

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}