top of page

Escape room: The chocolate factory

Chocolate factory Willy Wonka

Ben jij ook fan van Willy Wonka en zijn entourage?

Of heb je gewoon een sterke voorliefde voor chocolade?

Prikkel je fantasie dan in deze heuse chocolate factory!

Snoepen mag, maar vergeet niet te puzzelen: deze escape room is niet zo makkelijk als het thema doet vermoeden. 

Spanning en ontspanning gegarandeerd in deze recent gerenoveerde escape room! Willy Wonka en zijn Oompa Loompa's zijn elkaar kwijtgeraakt in de fabriek na een stevige ruzie. Kan jij ze terugvinden en hen weer op één lijn brengen? Haal je beste verzoenskills boven, maar zorg vooral ook dat je hersenen paraat staan: je zal ze nodig hebben om opnieuw het daglicht te zien.

Wat gebeurt er in deze escape room?

Wil je graag een escape room met kinderen doen? Goed nieuws: je kan The Chocolate Factory ook boeken als escape room voor kinderen tussen 13 en 16 jaar. De juniorversie van deze kamer mag je ook als volwassene betreden.

Geschikte escape room voor tieners

De cijfers van deze escape room

Wie deze escape room betreedt, heeft een grote kans op slagen: 60% van onze bezoekers kan tijdig ontsnappen. De snelste ontsnappers deden dat in een recordtijd van 31 minuten 59 seconden. Sterk werk! Kunnen jij en je team nóg beter? Dan krijgen jullie 50% korting op de toegangsprijs voor deze escape room. Veel succes, want dit is een stevig spelletje!

Spelcomfort aantal spelers*
          
2  3  4  5  6

*Bij samenstellingen in het oranje kan de escape room iets moeilijker of drukker zijn.

PROMO!

Is een uurtje ontsnappen niet voldoende? Dan hebben we een superleuke extra in petto voor jouw team! Speel na je escape room nog 1 van onze mobiele escape games. Door deze 2 games te combineren speel je de mobiele escape game aan een heel scherp tarief. De mobiele game kan je niet online reserveren. Bel of mail ons voor de mogelijkheden!

Promo geldig tot 31/03/2023

IMG_3754.jpg
IMG_0421.jpg
bottom of page