top of page
Image by American Heritage Chocolate

Escape room: The chocolate factory

Airco aanwezig!

The Chocolate factory, Willy wonka escape room

Ben jij ook fan van Willy Wonka en zijn entourage? Of heb je gewoon een sterke voorliefde voor chocolade?

Prikkel je fantasie dan in deze heuse chocolate factory!

Snoepen mag, maar vergeet niet te puzzelen: deze escape room is niet zo makkelijk als het thema doet vermoeden want Willy Wonka geeft zijn geheimen niet zomaar prijs!

Het verhaal in deze escape room

Spanning en ontspanning gegarandeerd in deze leuke escape room! Willy Wonka en zijn Oompa Loompa's zijn elkaar kwijtgeraakt in de fabriek na een stevige ruzie. Kan jij ze terugvinden en hen weer op één lijn brengen? Haal je beste verzoenskills boven, maar zorg vooral ook dat je hersenen paraat staan: je zal ze nodig hebben om opnieuw het daglicht te zien. In deze escape room hebben we als extraatje een gouden Wonka munt verstopt. Kan je deze munt vinden tijdens het spel dan krijg je een leuke attentie!

Willy Wonka golden ticket

Ook geschikt voor tieners

Wil je graag een escape room met kinderen doen? Goed nieuws: je kan The Chocolate Factory ook boeken als escape room voor kinderen tussen 13 en 16 jaar. De juniorversie van deze kamer mag je ook als volwassene betreden.

De cijfers van deze escape room

Wie deze escape room betreedt, heeft een redelijk grote kans op slagen: 60% van onze bezoekers kan tijdig ontsnappen. De snelste ontsnappers deden dat in een recordtijd van 31 minuten 59 seconden. Sterk werk! Kunnen jij en je team nóg beter? Dan krijgen jullie 50% korting op de toegangsprijs voor deze escape room. Veel succes, want dit is een stevig spelletje!

Chocolate factory escape room, beste escape rooms

Spelcomfort aantal spelers*
          3  4  5  6

*Bij samenstellingen in het oranje kan de escape room iets moeilijker of drukker zijn.

Sint-Gillislaan 6 , 9200 Dendermonde  Tel: 0494 29 29 97  Mail: info@hintlabyrinth.be

Ondernemingsnummer 0642 671 025      IBAN BE68068903575134         Alle rechten voorbehouden

bottom of page