top of page
gades-photography-745336-unsplash_edited.jpg

Escape room: The Secret Agent

Airco aanwezig!

Geheim agent escape room, Hintlabyrinth

Welkom in het gezellige kantoor van de geheime agent, die momenteel de wereld aan het rondreizen is om zijn snode plan uit te voeren.

Op het eerste zicht lijkt er hier weinig aan de hand te zijn, maar al snel zal duidelijk worden dat dit geen doordeweekse werkruimte is. Kan jij uit deze toch wel uitdagende escape room ontsnappen?

De sleutel? Het perfecte teamwork!

Deze escape room is niet voor watjes

Zet al je zintuigen op scherp om de verborgen mysteries te ontrafelen. We rekenen op jou om de wereld te redden van de ondergang! Deze escape room is zeker niet de makkelijkste in zijn soort, dus zorg dat je goed voorbereid bent. Met sterk teamwork, een flinke dosis kalmte en logisch denkvermogen zie je vast en zeker licht aan het einde van de tunnel.

Ook mogelijk voor tieners

The Secret Agent is ook beschikbaar als escape room voor kinderen. Aan tieners tussen 13 en 16 jaar bieden we een juniorversie aan, voor kinderen tussen 10 en 12 jaar hebben we een superjuniorversie in petto. Beide versies zijn op maat van de tieners en zorgen voor de perfecte uitdaging.

Breek jij het record?

Is deze escape room de moeilijkste van allemaal? Bijna, want slechts 55% vindt zijn weg naar buiten. De recordtijd staat op 28 minuten 34 seconden. Het team dat deze tijd verbetert, krijgt 50% korting op het spel (enkel voor 16+ versies). En wist je trouwens dat deze escape room nog maar net gerenoveerd werd? Vol nieuwe en spannende puzzels!

secret agent, kids escape room

Spelcomfort aantal spelers*
           3  4  5  6

*Bij samenstellingen in het oranje kan de escape room iets moeilijker of drukker zijn.

detective escape room, verjaardagsfeestje escape room

TIP: speel 2 escape rooms na elkaar en krijg 20% korting op je tweede spel!

  • TikTok
  • Facebook Social Icon
  • Instagram

Sint-Gillislaan 6 , 9200 Dendermonde  Tel: 0494 29 29 97  Mail: info@hintlabyrinth.be

Ondernemingsnummer 0642 671 025      IBAN BE68068903575134         Alle rechten voorbehouden

bottom of page