top of page

Escape room: The Secret Agent

Secret agent escape room

Welkom in het kantoor van een geheim agent, die momenteel de wereld aan het rondreizen is om zijn snode plan uit te voeren.

Op het eerste zicht lijkt er hier weinig aan de hand te zijn, maar al snel zal duidelijk worden dat dit geen doordeweekse werkruimte is. Kan jij uit deze escape room ontsnappen?

Zet al je zintuigen op scherp om de verborgen mysteries te ontrafelen. We rekenen op jou om de wereld te redden van de ondergang! Deze escape room is zeker niet de makkelijkste in zijn soort, dus zorg dat je goed voorbereid bent. Met sterk teamwork, een flinke dosis kalmte en logisch denkvermogen zie je vast en zeker licht aan het einde van de tunnel.

Kan ook als escape room voor kinderen

De sleutel? Een sterk staaltje teamwork!

The Secret Agent is ook beschikbaar als escape room voor kinderen. Aan tieners tussen 13 en 16 jaar bieden we een juniorversie aan, voor kinderen tussen 10 en 12 jaar hebben we een superjuniorversie in petto.

Is deze escape room de moeilijkste van allemaal? Bijna, want slechts 55% vindt zijn weg naar buiten. De recordtijd staat op 28 minuten 34 seconden. Het team dat deze tijd verbetert, krijgt 50% korting op het spel (enkel voor 16+ versies). En wist je trouwens dat deze escape room nog maar net gerenoveerd werd? Vol nieuwe en spannende puzzels!

De cijfers van deze escape room

Spelcomfort aantal spelers*
          
3  4  5  6

*Bij samenstellingen in het oranje kan de escape room iets moeilijker of drukker zijn.

 

PROMO!

Is een uurtje ontsnappen niet voldoende? Dan hebben we een superleuke extra in petto voor jouw team! Speel na je escape room nog 1 van onze mobiele escape games. Door deze 2 games te combineren speel je de mobiele escape game aan een heel scherp tarief. De mobiele game kan je niet online reserveren. Bel of mail ons voor de mogelijkheden!

Promo geldig tot 31/03/2023

IMG_3754.jpg
bottom of page