Welkom in onze flex-room!  

In onze flex room kan je 3 verschillende spellen spelen. Onze escape cubes kunnen er gespeeld worden alsook een  gloednieuwe VR game.

Een VR room, dat verdient een woordje uitleg. Geen gewone escape room deze keer, maar een leuke variatie erop. Ga aan tafel met je vrienden, geniet van een drankje, stream je favoriete muziek via bluetooth en ga aan de slag. Per team beschik je over 1 draadloze Oculus quest 2. Een pareltje als het aankomt op Virtual Reality. Verder beschik je over heel wat documenten en extra info verspreid in de kamer. Het komt erop aan om de dingen uit de echte wereld te gaan linken aan de wereld in virtual reality. 

In tegenstelling tot wat sommigen denken hoef je geen schrik te hebben voor misselijkheid in VR, het spel is zo gemaakt dat dit geen probleem vormt! Een VR game speel je idealiter met 4-5 personen maar we laten tot 6 toe als je dat zelf wenst,

 

En een cube, wat is dat?

Een cube is een volwaardige escape game, maar dan hyper compact. Deze games, vol met elektronische puzzels,  zijn heel uitdagend. Reken maar dat je een uur nodig hebt. Deze cubes zijn van de hoogst denkbare kwaliteit. Je speelt deze het best met 4 tot 6 personen. Daarbovenop is er een drankje inbegrepen tijdens het spel en kan je via bluetooth jouw favoriete muziek streamen. Gezelligheid troef! 

 

Boeken? Duid dan eerst flex room aan. Vervolgens selecteer je bij opties het spel van jouw keuze.

Boek een game in de flex-room

Welkom in onze flex-room

Escape cubes

size-matter-03_edited.jpg

Magic School

Harry Potter fan? Dan is deze cube vast iets voor jou.  Je zal alles aan deze magische cube nodig hebben om te slagen voor het ingangsexamen tot de magische school

4-6 personen. Drankje inbegrepen.

Mogelijk in NL-ENG

Deze cube biedt jouw team een heel uitdagende en geweldige escape ervaring!

Escape cube
Magic school

Heb je voldoende stalen zenuwen om een levensechte bom te ontmantelen binnen de voorziene tijd? 

De bom is een stevige uitdaging voor zowel de beginnende als ervaren escaper. 

4-6 personen. Drankje inbegrepen.

Mogelijk in NL-ENG

Deze cube biedt jouw team een heel uitdagende en geweldige escape ervaring!

slideshow-04-eed71bfb.jpeg

The Bomb

VR game
Casa de dinero

Casa de 'Dinero'

El Professor zal je leren hoe je het klu(i)sje moet klaren, hij kijkt namelijk altijd mee over je schouder en zal je behoeden voor fouten. Alles is volledig uitgedacht, dit is een waterdicht plan, een bankoverval zonder geweld te gebruiken. We zullen gezien worden als helden!

Teamwork is heel belangrijk. Communiceer goed en doorloop vele levels om de kluis te kraken.
Wat zie je in de virtuele wereld en wat heeft dat te maken met de puzzels in het echt?

VR Games

Bad king John

Reis naar de Middeleeuwen en betreed een oud kasteel en verken al zijn kamers. Waad door de de bibliotheek en baan je een weg door de catacomben van dit enorme kasteel. Bad King John heeft zijn schat nagelaten aan een waardige opvolger. Is jouw team waardig genoeg om zijn raadsel op te lossen?

Dit is een game met best wat uitdaging. Niet alles is altijd even makkelijk. Met een gezonde portie teamwork en wat doorzettingsvermogen kom je er vast wel!

Boek hier Bad king John

Nog niet beschikbaar