Virtual reality escape room

Zet je VR-bril op, installeer je samen met je team in onze comfortabele gamestoelen en laat je onderdompelen in de wondere wereld van virtual reality. Ervaar zaken die je tot voorheen onmogelijk achtte en werk samen met je teamgenoten om de missie tot een goed einde te brengen.
 

Jouw handen zijn het belangrijkste instrument in deze wereld. Dankzij een extra sensor op de bril worden jouw handbewegingen perfect nagebootst. Neem objecten vast, geef elkaar een high-five of los samen puzzels op. Naast een geweldige ervaring is dit ook een goede workout 😉

Je kan kiezen uit onderstaande 2 games. Vermeld simpelweg bij je boeking welke je graag wil spelen. 

mind horror.jpg

Het spel mind horror voert je naar het onderbewuste van een psychopaat die een kind ontvoerd heeft.  Door alle missies tot een goed einde te brengen kan je samen met je medespelers het kind uit zijn klauwen houden.

Mind horror

We zijn in het jaar 2158 en je zit vast in het neergestorte Eden ruimteschip. Doordat de zwaartekracht hier geen vat op je heeft, vlieg je rond. Verder beschik je ook over laser stralen en telepathische krachten. Kortom, je bevindt je in een andere realiteit en dient binnen het uur te ontsnappen uit het ruimteschip. 

Cosmos-1-1-768x432.png

Cosmos

  • 3 tot 5 spelers

  • Minimumleeftijd: 12 jaar

  • Ontsnappingspercentage: 60%

  • Het verhaal is in het Engels, dus basiskennis is vereist

  • Niet toegankelijk voor zwangere vrouwen, personen die lijden aan epilepsie, personen onder invloed van alcohol

  • Een lege maag is niet ideaal

  • Personen met een bril kunnen ook met hun bril spelen, indien deze een normaal formaat heeft

Update: Live rooms gesloten tot 30 april. Escape cubes voor thuis operationeel!