top of page

La Casa de Papel escape game (VR)

Casa de papel, Casa de dinero, el profesor, money heist

Ga samen met ‘El profesor’ op zoek naar het goud tijdens deze escape game rond de serie La Casa de Papel!

Deze escape game speelt zich af in de echte én de virtuele wereld via virtual reality: je probeert beide met elkaar te verbinden om zo de levensechte kluis te kunnen kraken.

Per team krijg je één VR-bril (Oculus Quest 2) en een tablet. Het beeld dat via de bril te zien is, is door iedereen mee te volgen op de tablet. Zo kunnen alle deelnemers even actief meespelen. Teamwork is heel belangrijk in deze escape game: het is noodzakelijk om je teamgenoot met de bril goed te begeleiden, aangezien deze persoon een totaal andere wereld voor zich ziet. In totaal neemt het spel ongeveer één uur in beslag. Er is geen risico op misselijkheid door de VR-bril.

Hoe verloopt de escape game ‘La Casa de Papel’?

Opgelet: dit is een heel ander type escape game dan een ‘gewone’ escape room. Een groot deel van het spel speelt zich immers virtueel af. Daardoor is deze escape room een heel bijzondere ervaring: perfect voor fervente spelers die eens iets anders willen proberen, maar ook voor beginnende ontsnappers is dit een leuke activiteit. Je hoeft de serie trouwens helemaal niet gezien te hebben om deel te nemen aan het spel. Meedoen kan al vanaf 12 jaar!

Bijzondere ervaring

Spelcomfort aantal spelers* 

               3  4  5

*Bij samenstellingen in het oranje kan de escape room iets moeilijker of drukker zijn.

PROMO!

Is een uurtje ontsnappen niet voldoende? Dan hebben we een superleuke extra in petto voor jouw team! Speel na je escape room nog 1 van onze mobiele escape games. Door deze 2 games te combineren speel je de mobiele escape game aan een heel scherp tarief. De mobiele game kan je niet online reserveren. Bel of mail ons voor de mogelijkheden!

Promo geldig tot 31/03/2023

IMG_3754.jpg
WhatsApp-Image-2020-12-15-at-12.40.02.jpeg
bottom of page