top of page
daarom-zegt-la-casa-de-papel-voorgoed-bella-ciao.jfif

La Casa de Papel escape game (VR)

Airco aanwezig!

casa de papel escape room , Virtual reality escape room, Vr escape game

Ga samen met ‘El profesor’ op zoek naar het goud tijdens deze escape game rond de serie La Casa de Papel!

Deze escape game speelt zich af in de echte én de virtuele wereld via virtual reality: je probeert beide met elkaar te verbinden om zo de levensechte kluis te kunnen kraken. Net  iets anders dan een gewone escape room , maar zeker de moeite waard!

Hoe verloopt deze escape game ?

Per team krijg je één VR-bril (Oculus Quest 2) en een tablet. Het beeld dat via de bril te zien is, is door iedereen mee te volgen op een televisiescherm. Zo kunnen alle deelnemers even actief meespelen. Teamwork is heel belangrijk in deze escape game: het is noodzakelijk om je teamgenoot met de bril goed te begeleiden, aangezien deze persoon een totaal andere wereld voor zich ziet. In totaal neemt het spel ongeveer één uur in beslag. Er is geen risico op misselijkheid door de VR-bril.

Spelcomfort aantal spelers* 

               2  3  4 

*Bij samenstellingen in het oranje kan de escape room iets moeilijker of drukker zijn.

Bijzondere ervaring 

Opgelet: dit is een heel ander type escape game dan een ‘gewone’ escape room. Een groot deel van het spel speelt zich immers virtueel af. Daardoor is deze escape room een heel bijzondere ervaring: perfect voor fervente spelers die eens iets anders willen proberen, maar ook voor beginnende ontsnappers is dit een leuke activiteit. Je hoeft de serie trouwens helemaal niet gezien te hebben om deel te nemen aan het spel. Meedoen kan al vanaf 12 jaar!

TIP: speel 2 escape rooms na elkaar en krijg 20% korting op je tweede spel!

Sint-Gillislaan 6 , 9200 Dendermonde  Tel: 0494 29 29 97  Mail: info@hintlabyrinth.be

Ondernemingsnummer 0642 671 025      IBAN BE68068903575134         Alle rechten voorbehouden

bottom of page