Bedrijfsevent

Vele bedrijven vinden vandaag reeds hun weg naar Hintlabyrinth. De reden? Wij kunnen 35 personen per uur ontvangen en dit kan uitgebreid worden door de spellen te spreiden over 2 uur of wij kunnen de wachtenden ook steeds een versnapering aanbieden . We beschikken zelf over 2 meeting rooms en werken ook samen met pand99, een partner die meeting rooms voorziet. Ten slotte kunnen jullie steeds de innerlijke mens versterken door te genieten van een ontbijt, lunch of diner. Hiervoor werken we o.a. samen met het Huis van Cleophas aan de overkant van de straat. Kortom mogelijkheden genoeg. Wij maken voor jullie dan ook graag een op maat gemaakt voorstel. 

Wil je voor of na je spel nog even werken of vergaderen? Dan kan je bij onze partner "Au Bureau" terecht. Au Bureau is een coworkingspace  met ook meeting rooms met een capaciteit van 20-30 personen op wandelafstand van het centrum van Dendermonde.

DSC00765.png

Facturatiegegevens

Bezorg ons als bedrijf jouw facturatiegegevens via onderstaand formulier. Wij zorgen er dan op onze beurt voor dat jullie factuur na het spel wordt opgestuurd. 

Bedankt!

Enkele van de  bedrijven die reeds een leuke escape ervaring beleefden:  

Al onze activiteiten zijn operationeel!