top of page

Bedrijven / teambuilding

Escape room teambuilding

Wil je dit jaar eens écht een leuke teambuilding organiseren met je bedrijf?

Dan stellen we je graag een pakket op maat voor. Bij Hintlabyrinth kan je met groepen tot 70 personen terecht voor een toffe escape game, een aansluitend diner, een vergadering ... wat je maar wil!

Hintlabyrinth is dankzij de verschillende samenwerkingen met lokale ondernemers de favoriete trekpleister voor jouw bedrijf! Een absolute topper in ons aanbod is onze Play&Dine formule. 

Teambuilding inclusief etentje en of meeting

Koppel je jouw escape room graag aan een etentje? Dan hebben we goed nieuws! We werken nauw samen met onze overburen, het Huis van Cleophas. Na je escape room kan je daar terecht om te genieten van ons escape menu. Op deze pagina kan je alle info hieromtrent vinden. Wens je met je team ook nog een meeting te houden dan kan je terecht bij ons of bij 1 van onze partners die je onderaan deze site kan vinden. 

Als cadeautje voor je werknemers

Zoek je als werkgever een leuk cadeau voor je medewerkers? Bij Hintlabyrinth kan je in kleine of grote aantallen giftvouchers bestellen. We bezorgen jou als werkgever een aantrekkelijke offerte en jouw werknemers ontvangen een gethematiseerde gift voucher. Met deze voucher kunnen ze kiezen uit wel 9 escape activiteiten. Een cadeaubon van Hintlabyrinth is gegarandeerd een succes!

Je escape room combineren met een meeting ?

teambuilding, escape room groepen

Au Bureau is een coworkingspace met meetingrooms op wandelafstand van het centrum van Dendermonde. De ruimtes hebben een capaciteit van 20 à 30 personen. Ideaal om te werken of te vergaderen voor of na je teambuilding.

Escape room teambuilding, escape room voor bedrijven

Bestaat je team uit max 12 personen dan kan je ook bij ons terecht in onze gezellige vergaderruimte. Whiteboard en flipover zijn aanwezig. Mogelijkheid tot nuttigen van drank.

Sint-Gillislaan 6 , 9200 Dendermonde  Tel: 0494 29 29 97  Mail: info@hintlabyrinth.be

Ondernemingsnummer 0642 671 025      IBAN BE68068903575134         Alle rechten voorbehouden

bottom of page