Teambuilding

Teambuilding

Teambuilding pakketten

Voor KMO's  bieden wij teambuilding packages aan op maat.

Wij werken samen met het Huis van Cleophas, een gerenomeerd restaurant dat heel vlakbij gelegen is. Hierdoor is een combinatie van spelen en eten het ideale bedrijfsuitje.

Heeft u interesse in zo een pakket of een andere combinatie? Aarzel dan niet om ons te contacteren. Wij zullen alles in het werk stellen om uw wensen in te willigen.

Alle info over deze combinatie kan u terugvinden in de rubriek 'Play&Dine'

Zijn jullie een bedrijf of een groep tot 60 personen? Dan speelt iedereen op een tijdspanne van een tweetal uur. Voor de wachtenden kunnen wij voorzien in lichte catering. Vraag alvast naar de mogelijkheden. Ook hebben wij 2 vergaderruimtes ter beschikking. Bedrijven en grote groepen kunnen hier gratis gebruik van maken indien zij in dubbele shiften spelen. Deze ruimte moet tijdig aangevraagd worden om de beschikbaarheid te garanderen.

Zijn jullie een grote groep en ben je

 niet overtuigd dat iedereen een escape room leuk zal vinden? Dan kunnen wij via onze partner extra activiteiten aanbieden terwijl een ander deel de escape room speelt. Hierdoor kan een groep makkelijk uit 50 personen bestaan.  Bel ons indien je meer info wenst omtrent grote groepen.

 

Een greep uit de bedrijven die reeds hun teambuilding bij ons organiseerden: