HINTLABYRINTH

FAQ

In welke taal wordt het spel gespeeld?

In principe is dat Nederlands, maar de taal is van ondergeschikt belang. De puzzels en aanwijzingen zijn taalonafhankelijk.

Met hoeveel personen kunnen we spelen?

Elke kamer kan gespeeld worden van 2 tot en met 6 personen.

Wij hebben 5 kamers dus je kan met 30 personen per uur spelen.

Elke combinatie is speelbaar. Houdt u van een gezellige boel, dan kan u gaan voor de maximale bezetting. Kan u niet goed tegen drukte in een ruimte dan kiest u best een minder drukke bezetting. 

Wij kunnen groepen tot meer dan 30 personen ontvangen., dan speelt u elk om beurt. Wij beschikken over een wacht- en vergaderruimte. De wachttijd tussen de beide spellen bedraagt slechts 10 minuten.

 

Vanaf welke leeftijd kan ik spelen?

Zonder begeleiding is de aangeraden minimumleeftijd 13 jaar.  

Kinderen jonger dan 10 jaar zullen er gewoonlijk weinig of geen plezier aan beleven.

Neem zeker een kijkje op onze kids party pagina !

 

Moet ik een Einstein zijn om het spel te kunnen spelen?

Absoluut niet! Teamwork en communicatie met je medespelers zijn het allerbelangrijkste!

Is een escape room beangstigend?

Helemaal niet. Dit spel is spannend maar bevat geen elementen die angstaanjagend zijn. 

Wat gebeurt er als we niet verder kunnen?

Al jullie bewegingen worden op de voet gevolgd door onze game master. Indien jullie niet verder kunnen dan zal deze jullie verder helpen in de vorm van hints die worden weergegeven op het TV scherm.

Kunnen we vals spelen?

Dat kan uiteraard. Je kan vragen aan vrienden die al gespeeld hebben hoe sommige dingen in elkaar zitten. Maar wat heb je daaraan? Het zoeken naar oplossingen is net de rode draad in het verhaal. Dus keep it fair en gun jezelf de ultieme ervaring!

Wat zijn de betalingsmogelijkheden?

Betalen is mogelijk met bancontact, payconiq, cash of mobile banking

We vragen geen voorschot of creditcard. We gaan er van uit dat wanneer je een boeking plaatst, je dan ook tijdig aanwezig bent. Jullie worden verwacht 10 minuten voor aanvang van het spel. Indien je door omstandigheden toch verhinderd bent, vragen we je om minimum 2 dagen op voorhand te annuleren via onze contactpagina. Zo kan de vrijgekomen tijd ingenomen worden door andere spelers.

Bij het niet komen opdagen, zonder op voorhand te annuleren zijn wij genoodzaakt om een forfait aan te rekenen van 20€ per reservering.

Waar kan ik mijn wagen kwijt?

Parkeren kan gratis rond het hele gebouw. Gelieve jullie aan te melden aan de ingang van het gebouw. 


Ik heb een boeking gemaakt, wat nu?

Na het plaatsen van een boeking krijg je een bevestigingsmail. Het gebeurt af en toe dat deze terechtkomt in je map 'ongewenst' dus kijk dit zeker na, 24u op voorhand krijg je nog een herinnering in je mailbox.

Bij het niet komen opdagen, zonder op voorhand te annuleren zijn wij genoodzaakt om een forfait aan te rekenen van 20€ per reservering.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}