top of page
 • Kunnen we ook iets drinken bij jullie?
  Na je spel kan je terecht in onze meeting room waar je een drankje of een hapje kan nuttigen. Het zaaltje houden we beperkt tot 1 groep. Wens je hier gebruik van te maken vraag het dan zeker tijdig aan!
 • Is er parking aanwezig?
  Ja hoor, en helemaal gratis! Rij gewoon de oprit op en kies een plekje uit. Daarna bel je aan bij de grote glazen deur. Opgelet, onze parking sluit af in de avond dus als je na je spel nog iets gaat drinken of eten in de buurt dan neem je best de wagen mee.
 • Hoe verloopt nu een escape game?
  Je belt aan bij de grote glazen deur. Wandel rechtdoor de gang helemaal naar het einde toe voor de Ros Beiaard, Game Of Stones, of de VR game Casa De Dinero. Voor de andere kamers kom je binnen en ga je door de glazen binnendeur aan je rechterkant. We verwelkomen jullie groep, je mag de jassen weghangen en persoonlijke spullen opbregen in de kluisjes. Hierna geven we een korte uitleg over het spel zelf en zijn jullie klaar om te starten! Na het spel geven we nog wat feedback en is er ruimte om een foto van het team te nemen.
 • Kunnen we ook buiten de gewone openingsuren komen?
  Dit is mogelijk op aanvraag, telkens voor minstens 8 personen. Bel of mail ons voor meer informatie. We doen ons best om iedereen in te plannen!
 • Hoelang duurt een kidsparty?
  Alles samen zijn jullie 2,5 uur aanwezig. Je krijgt een briefing, speelt 1 uur en kan nog 1 uur 15 minuten doorbrengen in het zaaltje. Klik hier voor meer info over kids parties!
 • Is er echt een begeleider verplicht in een superjunior versie?
  Ja, dit is verplicht. Enkel wanneer alle spelers 12 jaar zijn is begeleiding niet nodig. Alternatief kan je kiezen voor een live acteur. Klik op de foto voor meer info!
 • Een live acteur, hoe werkt dat eigenlijk?
  Bij de superjunior versies in secret agent of mad scientist kan je een live acteur bijboeken. Deze vervangt de verplichte volwassen begeleider. De acteur is verkleed en speelt zijn eigen rol in de kamer. Tegelijk zorgt deze voor een heel intensieve begeleiding voor de kids. Een live acteur is een absolute meerwaarde als de kids 10-11 jaar zijn. Deze optie kost 25€ per kamer ( 20€ bij een kidsformule). Je kan deze optie niet selecteren bij een online boeking. Je contacteert ons hier apart voor. Een acteur bijboeken is geheel volgens beschikbaarheid van voldoende medewerkers.
 • Hebben jullie cadeaubonnen?
  Zeker! Je kan een e-voucher via de website kopen. Heb je liever een fysieke cadeaubon? Vraag hier dan naar bij het onthaal van onze escape room.
 • Mogen we met 7 in de escape room?
  Voor het spelcomfort raden we dat niet aan. Maar als jullie dit graag willen, laten we dit toe in kamers als The Mad Scientist en Game of Stones. Het spreekt voor zich dat het dan wel druk kan zijn in de escape room. Duid tijdens het reserveren gewoon een kamer voor 6 personen aan.
 • We zijn een gezin met kids van tussen 10 en 12 jaar. Welke kamer kiezen we?
  Kies een superjunior kamer. Dit kan in The Secret Agent of The Mad Scientist. Hier kunnen zowel volwassenen als kinderen aan de slag. Als volwassene ben je hier zeker geen toeschouwer. Ook in deze versie is teamwork een must!
 • We zijn een gezin met tieners tussen 13 en 15 jaar. Welke kamer kiezen we?
  In dit geval kan je kiezen tussen een gewone escape room of een juniorversie (13 tot 16 jaar). Deze versie is iets makkelijker, maar nog altijd uitdagend voor de volwassenen. Heb je al wat ervaring kan een standaard versie ook zeker.
 • Hebben jullie kamers airco?
  Ja! Al onze kamers worden airco gekoeld in de zomer. Geen reden dus om niet naar binnen te kruipen op de warme dagen ;-)
 • Zijn de kamers rolstoeltoegankelijk?
  Sommige wel en andere niet. Contacteer ons gerust als je hier nog een vraag over hebt. Je kan ons ook altijd komen bezoeken na een seintje voor een rondleiding!
 • Waarom zijn sommige kamers moeilijker met 2 of met 6?
  Bij Hintlabyrinth vinden we spelcomfort heel belangrijk. Sommige kamers zijn net iets kleiner of net heel ruim. Vandaar dat we bij sommige kamers vermelden dat het met 6 vrij druk kan zijn. Game of Stones kan dan weer niet met 2 personen gezien de moeilijkheidsgraad. Uiteraard staat het je vrij om toch met 6 spelers een kamer te kiezen waar 6 personen in het oranje staat. Heb je toch nog extra vragen hieromtrent, geef ons dan zeker een seintje.
 • Moeten we een voorschot betalen?
  Nee, je kan ter plaatse afrekenen. Dat kan cash, via Bancontact of met Payconiq.
 • Mag onze dochter van 7 mee?
  Ja, een kind jonger dan 10 jaar mag mee in de escape room. Belangrijk is wel dat er ook volwassenen in het team zitten.
 • hebben jullie uitnodigingen voor de kids parties?
  Ja, we kunnen deze digitaal doorsturen. Of download ze hier.
 • Is er ook glutenvrije taart?
  Helaas kan onze huisbakker dit niet voorzien. Je mag wel altijd zelf iets meebrengen voor deze persoon.

FAQ

Sint-Gillislaan 6 , 9200 Dendermonde  Tel: 0494 29 29 97  Mail: info@hintlabyrinth.be

Ondernemingsnummer 0642 671 025      IBAN BE68068903575134         Alle rechten voorbehouden

bottom of page