top of page

Bedrijven

Wil je dit jaar eens écht een leuke teambuilding organiseren met je bedrijf?

Dan stellen we je graag een pakket op maat voor. Bij Hintlabyrinth kan je met groepen tot 35 personen terecht voor een toffe escape game, een aansluitend diner, een vergadering ... wat je maar wil!

Hintlabyrinth is dankzij de verschillende samenwerkingen met lokale ondernemers de favoriete trekpleister voor jouw bedrijf!

Alles voor jouw teambuilding

Teambuilding inclusief meeting

Heb je nog het een en ander te bespreken met je team?

Combineer work & play dan door een vergaderruimte te reserveren bij één van onze partners. Bekijk hieronder de mogelijkheden.

teambuilding, escape room groepen

Au Bureau is een coworkingspace met meetingrooms op wandelafstand van het centrum van Dendermonde. De ruimtes hebben een capaciteit van 20 à 30 personen. Ideaal om te werken of te vergaderen voor of na je teambuilding.

Ook bij Pand99 kan je in alle rust een meeting organiseren met je collega's. Je kan hier ook een ontbijt bij boeken om de dag van je teambuilding goed te starten. Perfecte ligging om te combineren met onze escape rooms!

teambuilding, escape room bedrijven en groepen
image1 (8).jpeg

Bestaat je team uit max 12 personen dan kan je ook bij ons terecht in onze gezellige vergaderruimte. Whiteboard en flipover zijn aanwezig. Mogelijkheid tot nuttigen van drank.

Facturatiegegevens

Interesse in een teambuilding bij ons? Bezorg ons hieronder dan alvast je factuurgegevens. Wij zorgen ervoor dat jullie factuur na het spel wordt opgestuurd.

Kies type activteit

Bedankt! We komen snel bij je terug.

bottom of page