top of page

Kids escape box voor thuis

Escape box voor thuis, kids escape box, escape game voor thuis

Onze escape fans worden met de dag jonger! 

Daarom hebben we speciaal voor hen onze escape koffer ontwikkeld.

Ga samen met je vriendjes en vriendinnetjes of met mama en papa de uitdaging aan om prinses Labyrinthia te redden uit de klauwen van de draak!

Een escape koffer voor thuis: hoe werkt dat?

Deze escape koffer haal je op bij Hintlabyrinth op het afgesproken tijdstip. Je kan er ook voor kiezen om hem te laten leveren. Wens je ook een begeleider van Hintlabyrinth erbij dan kan dit  aangevraagd worden. Als ouder/begeleider sta je in voor de spelervaring van de kids door hen op te volgen en tips te geven waar nodig. 

Verhaal van deze koffer

Princes Labyrinthia werd op een dag ontvoerd in het bos door een vreselijke draak die al jaren op haar verliefd is.

Het is de taak van de ridders en andere prinsessen om haar te bevrijden. Hiervoor zullen ze een heleboel puzzels en raadsels moeten oplossen. Het enige aanknopingspunt is een brief van prinses Labyrinthia die we hebben kunnen bemachtigen. Kunnen jullie hiermee aan de slag?

Voor wie is deze koffer?

De koffer is voornamelijk voor groepjes kids tussen 7 en 12 jaar. Hoe jonger de groep hoe intensiever de begeleiding van een volwassene zal zijn. Ook voor families met kinderen is dit een geweldige gezinsactiviteit! We raden maximaal 6 spelers aan per spel.

Vier je dus je verjaardag van thuis uit? Of ga je als gezin graag een uitdaging aan? Dan is deze box een echt aanrader! Reken 60 tot 90 minuten om het verhaal te doorlopen!  Heb je vragen omtrent deze escape box? Contacteer ons!

Prijzen

Zelf afhalen: 59€

Laten leveren in Dendermonde: 69€

Sint-Gillislaan 6 , 9200 Dendermonde  Tel: 0494 29 29 97  Mail: info@hintlabyrinth.be

Ondernemingsnummer 0642 671 025      IBAN BE68068903575134         Alle rechten voorbehouden

bottom of page