top of page

Escape games voor groepen

vrijwilligers Team

Wil je plannen maken voor een originele en meeslepende teambuilding? Een uitje met de school? Of een heerlijk avondje escapen en dineren met je vrienden? Ontdek hieronder al onze escape games voor groepen en kom te weten wat onze formules precies inhouden. Wij nemen graag jouw werk uit handen en stellen met veel plezier een pakket op maat voor. Al meer dan 1000 bedrijven kozen voor Hintlabyrinth, ben jij de volgende?

Escape games tot 70 personen

Wist je dat we bij Hintlabyrinth maar liefst 35 personen per uur kunnen ontvangen? En dat jullie met z'n allen de keuze hebben uit vijf uitdagende escape games, één supercoole VR escape game en een spannende AR city escape game? Ben je met een groep tot 70 personen dan speel je gewoon in 2 shiften. Terwijl de ene groep speelt, bieden we de anderen een drankje en waarom ook niet een hapje aan. Daarna worden de rollen omgedraaid. Daarmee zijn onze escape rooms uiterst geschikt voor grote groepen. Ontdek hieronder al onze formules!

Escape room on the spot

Organiseer je een teamdag voor de collega's op je bedrijf zelf? Dan komen wij ook graag naar jullie toe met onze mobiele escape rooms.  Deze escape games van de allerhoogste kwaliteit zullen ongetwijfeld een eyecatcher zijn op jullie event! Deze mobiele games kunnen voor 1 moment geboekt worden maar ook voor een halve of volledige dag! Zoek je een echte escape ervaring maar dan in jullie vertrouwde omgeving dan zijn onze mobiele escape rooms de perfecte keuze

Ontdek hieronder onze populairste keuzes voor groepen

Sint-Gillislaan 6 , 9200 Dendermonde  Tel: 0494 29 29 97  Mail: info@hintlabyrinth.be

Ondernemingsnummer 0642 671 025      IBAN BE68068903575134         Alle rechten voorbehouden

bottom of page